Aktualno Županija

Uzeli mu čak i automobil! 42-godišnjak u Karlovcu jučer po tko zna koji put vozio pijan, vozačka mu već bila ukinuta, sad je u zatvoru

policija

Radi se, naime, o 42-godišnjaku koji je 11. studenog u večernjim satima zaustavljen u Karlovcu koji je opet vozio pijan iako mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta.

Jedan je višestruki počinitelj prometnih prekršaja uz kaznu zatvora od 60 dana, zabranu vožnje od dvije godine i novčanu kaznu od 10 tisuća kuna ostao i bez svog automobila – sredstva kojem kontinuirano krši propise.

Naravno, država mu ga nije uzela zauvijek, nego privremeno. Radi se, naime, o 42-godišnjaku koji je 11. studenog u večernjim satima zaustavljen u Karlovcu, a za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,18 promila za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta.
– Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, novčanu kaznu od 10.000 kuna, 24 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom i privremeno oduzimanje osobnog automobila koji će se vratiti vozaču odnosno vlasniku po pravomoćnosti sudske presude, kažu nam u policiji. (kaportal.hr)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Ove godine ćemo, po prvi put, uživati u Ogulinskom festivalu bajke u dva navrata

OG Portal

Sloveniju brine slučaj reinfekcije unatoč cijepljenju

OgPortal

Glavna splitska epidemiologinja: ‘Situacija nije dobra. Ako se ovako nastavi, odgodit ćemo otvaranje kafića‘

OgPortal

Danas je dan ružičastih majica

OgPortal

Među najboljima su na svijetu u cijepljenju, a korona opet bukti. Što se događa?

OgPortal

HDZ predstavio kandidate i uvjeren je u izbornu pobjedu, Mandić: Sve nas vodi ljubav prema Karlovcu

OgPortal