Otuđena odjeća, šteta veća od 40 tisuća kuna

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su dva kaznena djela, tri prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Ogulin, Slunj i Ozalj) i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom.

Provaljeno u prodajni prostor
U razdoblju od 7. do 13. studenog u Karlovcu, gradska četvrt Novi centar, nepoznati počinitelj provalio je u prodajni prostor vlasništvo 61-godišnjakinje te otuđio raznu odjeću. Materijalna šteta veća je od 40.000 kuna.

U Vojniću i Rakovici upravljali vozilom pod utjecajem alkohola
Danas u ranim jutarnjim satima u Vojniću, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,54 g/kg upravlja 44-godišnjak. Također danas u jutarnjim satima u Rakovici, policijski službenici utvrdili su da osobnim vozilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,61 g/kg i za vrijeme dok mu vozačka dozvola oduzeta upravlja 23-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozači će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Facebook Comments