Aktualno OG sada Ogulin

Za provedbu projekta Zaželi II Grad Ogulin raspisao natječaje za zapošljavanje na određeno vrijeme

Za provedbu projekta “Zaželi II” Grad Ogulin raspisao je natječaj za zapošljavanje za dvije osobe na određeno radno vrijeme, i to za voditelja projekta, te koordinatora projekta. Oni će zajedno sa zaposlenicima Grada Ogulina steći dodatna znanja i iskustva prilikom provedbe projekta, koja će trajati 18 mjeseci. Plaće novozaposlenih neće ići na teret Grada Ogulina, već će se u potpunosti financirati iz projekta.
Natječaji za zapošljavanje su objavljeni 16. studenog 2020. godine na službenoj web stranici Grada Ogulina i Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, a rok za prijave je 24. studeni.

Podsjetimo, krajem listopada gradonačelnik Dalibor Domitrović je, u ime Grada Ogulina, kao nositelja projekta pod nazivom Zaželi II – Grad Ogulin, potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u svrhu provedbe projekta vrijednog 2,3 milijuna kuna. Projekt je financiran u 100% iznosu, i to sredstvima Europske unije ( 85%) i iz državnog proračuna Republike Hrvatske (15%). Partneri u projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Karlovac i Centar za socijalnu skrb Ogulin.