Aktualno OG sada Ogulin

Predstavljeni kandidati za gradonačelnika Ogulina i načelnika Josipdola

Danas je održana konferencija za medije na kojoj su predstavljeni kandidati Socijaldemokratske partije za gradonačelnika grada Ogulina i za načelnika općine Josipdol. Na lokalnim izborima u Josipdolu za načelnika će se kandidirati Alen Žanić, koji je ovom prigodom rekao  da sadašnja vlast u Josidpolu ne rješava pitanje gradnje vrtića,  vodoopskrbe za sve mještane i pomoć gospodarstvenicima, koji su se našli u teškoj situaciji zbog korona krize. Nada se da će mu njegovi sumještani dati priliku da to promijeni.

Za gradonačelnika Ogulina ponovo će se kanidirati Dalibor Domitrović.

“Želimo drugi mandat, želimo dovršiti započeto. Kad smo preuzali vlast od HDZ-a pred tri i po godine, proračun je iznosio 40 milijuna kuna, a za sljedeću godinu planiran je u iznosu većem od 100 milijuna kuna. To je dva i po puta više. Iako smo prošli razne prirodne nepogode, političku krizu i sad se borimo s koronom, projekte nismo zaustavili. Vrijedni su stotinu milijuna kuna. Poduzetnička zona je popunjena, idemo na proširenje, a broj zaposlenih veći je za 250 u odnosu na 2017. Smanjili smo prirez, vodimo brigu o djeci i mladima, ali i o našim umirovljenicima”- rekao je Domitrović, zaključivši da će nakon lokalnih izbora krenuti i još žešćim tempom.

Osim kandidata i članova SDP-a, na predstavljanju je bio nazočan i predsjednik SDP-a Hrvatske Peđa Grbin, koji im je dao punu podršku.

“Građani su znali prepoznati kvalitetnu vlast u Ogulinu. Učinit će to opet”- poručio je na tiskovnoj konferenciji Peđa Grbin i dodao da se napredak Ogulina vidi i to je pokazatelj onoga što je socijaldemokracija na djelu.

“Imamo fantastičnu ekipu koja je pokazala kako se voli svoj grad”- zaključio je Grbin.