Aktualno PROMO Promo članak

Staklarija Prebežić odlično posluje, ali i daruje!

staklarija Prebežić ist

Prošle godine u srpnju U Ogulinu je otvorena  Staklarija Prebežić, vlasnice Tamare Prebežić, u Žegaru I/78. I u kratkom vremenu dokazao da obiteljska sloga i trud vrlo brzo mogu  dati rezultate.

Naime, cijela je obitelj angažirana u ovom obrtu i nastoje biti na usluzi svim klijentima u bilo koje doba dana. Dva brata i njihova majka daju sve od sebe da im se klijenti ponovo vrate. Osim usluge izrade okvira i uramljivanja slika, bave se bušenjem i izradom stakla po mjeri za prozore i vrata, traktorska stakla, rade staklene stijene i  ogledala.

Kažu nam da su u tom kratkom roku stekli niz zadovoljnih kupaca, ne samo iz Ogulina, već i okolnih mjesta, pa i iz drugih županija.

A u ovo predblagdansko vrijeme, odlučili su i pomoći onima kojima je to najpotrebnije.

“Povodom nadolazećeg blagdana  Sv.Nikole,  STAKLARIJA PREBEŽIĆ daruje po 500 kn tri obitelji s malom djecom, a koji su slabijeg financijskog stanja, ili su zbog trenutne situacije s korona virusom ostali bez posla. Molimo da nas obavijestite na broj 091/561-1909 (Tamara) ili 092/124-4487 (Josip) ako znate kome je stvarno potrebna ova pomoć”- poručuju članovi obitelji Prebežić, koji će svojim činom nekome sigurno uljepšati blagdane.

 

Posljednje objavljeno

Von der Leyen: Od travnja u EU 100 milijuna doza cjepiva mjesečno

OgPortal

Vlada odbila prijedlog zakona za nasljeđivanje 50 posto mirovine preminulog partnera!

OgPortal

Švicarska na referendumu zabranila nošenje burki

OgPortal

Mirnija nedjelja

OgPortal

Predsjednik Milanović u Sisku i Petrinji

OgPortal

Markotić: U travnju stiže cjepivo koje se daje u jednoj dozi

OgPortal