Aktualno OG sada Ogulin

“Kuhinja babe Eve”

boban i doris ist

Kako doznajemo, od sutra će na  Youtubu  na kanalu “Kuhinja babe Eve” biti objavljena  emisija, videoblog Doris Pinčić “Kuhinja babe Eve”, koja je prije nekoliko dana snimana u Ogulinu.

Doris Pinčić svoj videoblog nazvala je je po svojoj baki Evi, od koje je naučila kako s malo sastojaka napraviti ukusno jelo.

Kuhinja Babe Eve kreativni su video sadržaji u kojima nas Doris Pinčić vodi po svim krajevima Hrvatske i upoznaje s kulturom, tradicijom i zaboravljenim receptima naših baka.

Kuharski dio sniman je u kuhinji Irene Vujasin,  poznate ogulinske kuharice, a snimanju je nazočila  cijela obitelj.  Prikazana je izrada ogulinskih mošnji s konopljom, te  izrada i ukrašavanje božićnjaka, kao i tradicionalnih ogulinskih jela.

Kažu nam da se snimanje održalo u srdačnoj i veseloj atmosferi u kojoj su uživali i gosti i domaćini.

Istom prilikom Doris i njena ekipa posjetili su obitelj Ljubice i Marinka Boban, na jezeru Sabljaci. Ponukani pozitivnim pričama o našem jezeru, te o Marinkovom somu rekorderu, o kojem smo i mi pisali, ekipa je odlučila i kod Bobanovih snimiti dio priloga. Marinko im je pružio osnovne informacije o jezeru Sabljaci, njegovoj povijesti, karakteristikama, turističkim i posebno ribičkim mogućnostima. Doris se odlično snašla u snježnim uvjetima ribičije na jezeru Sabljaci, a nadamo se da je zadovoljna i sa materijalom koji je na jezeru snimila.

Kratki video Marinkove “ribičke priče”, bez tona 🙂

 

 

 

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal

Većina Nijemaca za covid-putovnice po uzoru na Izrael

OgPortal

U eksploziji na području zagrebačkih Kozari puteva jedna osoba ozlijeđena, materijalna šteta ogromna

OgPortal

VIDEO Masovna tučnjava u noći kod HNK: ‘Mlatili su se 10 na 10’

OgPortal

U zadnja 24 sata 520 novih slučajeva zaraze, umrlo 8 ljudi, oporavile se 342 osobe

OgPortal