Aktualno OG sada Ogulin

Odbijen prijedlog ogulinskog Stožera o prelasku na online nastavu

Daniel Vukelja 654 ist

Jutros je održana  sjednica Stožera civilne zaštite Karlovačke županije sa načelnicima Stožera gradova i općina putem Skype-a, a sjednici je nazočio i načelnik ogulinskog Stožera Daniel Vukelja. Prema njegovim riječima, na samom početku sjednice je rečeno da je stanje u našoj županiji ozbiljno i da se nalazimo među najlošijima u Hrvatskoj, po broju oboljelih od koronavirusa.

Unatoč tome, od prelaska na online nastavu u ogulinskim osnovnim i Obrtničkoj i tehničkoj školi za sada – ništa. Zaključak je županijskog Stožera da se još pričeka nekoliko dana s donošenjem takve odluke, jer trenutno stanje u školama, po njihovom mišljenju, nije toliko loše. Podsjećamo, Stožer civilne zaštite grada Ogulina iznio je svoj prijedlog o potrebi prelaska na on-line nastavu, kako bi zaštitili zdravlje građana i osigurali stabilnost zdravstvenog sustava. Takav prijedlog, kako doznajemo, stigao je od još nekoliko načelnika gradskih i općinskih Stožera civilne zaštite, ali za sada oni su na čekanju.

Između ostalog, riječi je bilo i o stanju u ogulinskoj bolnici. U bolnici je dosta liječnika i zdravstvenog osoblja u samoizolaciji, pa je upitna kvalitetna skrb o pacijentima. Zaključeno je da će svi pacijenti, kojima je nužna hospitalizacija, biti prevezeni u karlovačku bolnicu.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Američki regulator odobrio jednodozno cjepivo kompanije Johnson & Johnson

OgPortal

Umro je Milan Bandić

OgPortal

Iz novinarske arhive – “Dobra poplavila naselja i prometnice”

OgPortal

Pogledajte video spot hrvatske predstavnice na Eurosongu: ‘Konačno se nemamo čega sramiti, bravo!‘

OgPortal

Papa otkrio nepoznate pojedinosti iz svog života: ‘Zbog tih sam događaja išao psihijatrici‘

OgPortal

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal