Aktualno Sport

Baš šteta! Hrvatice izgubile nakon herojskog poluvremena

hrv norv ist

Norvežanke, koje slove za ponajbolju ekipu prvenstva, nisu se uspjele odlijepiti u prvom poluvremenu, a početkom drugog poluvremena Hrvatska je i povela. Ipak, deset loših minuta je bilo dovoljno…
Počela je Norveška utakmicu snažnije od odabranica izbornika Šoštarića, zabijala golove iz tranzicije, a potom su naše cure odlučile pametnije igrati u napadu te je Hrvatska znatno brže prelazila u fazu obrane. Tu je briljirala Ćamila Mičijević koja nas je s nekoliko gola vratila u igru, kao i Valentina Blažević te smo naposljetku na poluvrijeme otišli s tek jednim golom zaostatka.

U drugom poluvremen krenuli smo još jače, bolje, brže!

Uhvatila je Hrvatska tad i vodstvo, no potom je deset jako loših minuta presudilo Hrvaticama… Nekoliko očajno izgubljenih lopti i loše odigranih napada, i Norveška se naposljetku odlijepila na velikih 10 razlike te je pobjednik već bio odlučen deset minuta do kraja.

O prolazu dalje odlučivat će susret s Njemačkom, a Hrvatska je i dalje druga sa šest bodova nakon ove utakmice. Norvežanke ostaju prve s dva boda više.

Mičijević je zabila sedam golova, a Blažević pet. Kod Norvežanki je Reistad zabila sedam golova, Oftedal šest, a Mork pet. (24sata.hr)

Pogledajte najzanimljivije trenutke

 

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal

Digitalizacija: Aplikacija za praćenje kontakata je propala, prijava cijepljenja ne radi, a ministarstvo krije troškove

OgPortal

Pozadina pokušaja puča: ‘Moskva je signalizirala vojsci da sruši neposlušnog premijera‘

OgPortal

Stem influencer Robert Knjaz!

OgPortal

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal