Aktualno Promo članak

Vrijeme je darivanja – Bajt noževi idealan su poklon

bajt noževi ist

Bliže nam se blagdani. Ako još niste odlučili što pokloniti prijatelju, rođaku ili poslovnom partneru, imamo rješenje: Bajt noževi.

U trgovinu na Staroj cesti u Ogulinu,  iza Frankopanskog kaštela, stigli su F. Dick noževi i ostala oprema, te dva kuhinjska noža limitirane proizvodnje, jednog u cijelom svijetu ima svega 500, a drugog 1500 komada!

Podsjetimo, Branko Bajt nudi i uslugu oštrenja raznih alata. Osim noževa i škara, može naoštriti sjekire, dlijeta, ručne hoblice, alate za rezbarenje, modeliranje i graviranje, mesoreznice, strojeve za mljevenje mesa, noževe za ribeže, borere, te druge alate i pribore. Sve to radi se ručno.

Na sve cijene odobrava se  blagdanski popust od 15 posto.

Radno vrijeme je od ponedjeljka do petka, od 9 do 12 i od  17 do 20 sati. Za sve informacije možete se obratiti na broj 098-484-324, a predlažemo i osobni dolazak u njegov poslovni prostor, jer ćete sigurno otići zadovoljni ponuđenom kvalitetom usluge.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

“Plenkoviću priča o ‘Tri majmuna’ uvertira za izbore – napravio žrtvu od HDZ-a”

OgPortal

DSS predstavio kandidata za karlovačkog dožupana Dušana Predovića: Fokus na povlačenju EU novca jer tako poboljšavamo i život i odnose među ljudima

OgPortal

Ivo je već tri mjeseca pozitivan na koronu. Nije zarazan, ali ga pulmolog ne može pregledati

OgPortal

Ne bacajte otpad u prirodu!

OgPortal

Problemi s Facebook Messengerom i Instagramom: Tisuće korisnika žali se da ne primaju poruke

OgPortal

Europski parlament pozvao pet država EU da priznaju neovisnost Kosova; Srbija reagirala

OgPortal