Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinska bolnica raspisala natječaj za 8 radnih mjesta – nije primljen nitko?!

S obzirom da je 06.11. 2020. raspisan natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Opće bolnice i bolnice branitelja Domovinskog rata Ogulin, te da je rok za zaprimanje zamolbi istekao 21. studenog, zanimalo nas je da li je donesena odluka o imenovanju novog ravnatelja i koliko je zamolbi zaprimljeno.

Takav smo upit prošli tjedan poslali Upravnom vijeću i odgovoreno nam je da sjednica Upravnog vijeća još nije održana. Održavanje je, naveli su tada,  planirano za slijedeći tjedan, te će Odluka o odabiru biti javno objavljena na službenoj web stranici bolnice i time dostupna za svu javnost.Tražeći odluku, koje još uvijek nema, danas smo na stranici bolnice pronašli jednu zanimljivu obavijest kandidatima koji su se javili na drugi natječaj. Naime, bolnica je 11. studenog raspisala natječaj za osam radnih mjesta, a nije primljen niti jedan kandidat!

 

 

 

Obavijest kandidatima pogledajte u nastavku.

Dokument_2020-12-11_113734 Natječaji bolnica-page-001

Zanimljivo je, a li i nevjerojatno,  da  baš nitko nije primljen ni na jedno radno mjesto. Znači li to da nije bilo dovoljno kandidata i je li  moguće da niti jedan prijavljeni kandidat nije zadovoljio uvjete?

To su pitanja koja smo proslijedili ravnatelju ogulinske bolnice dr. Josipu Zorku.