Aktualno Županija

Unatoč zabrani rada ugostiteljskih objekata, u ugostiteljskom objektu konzumirali piće

alkohol piće ist

Jučer 17. prosinca policijski službenici Policijske postaje Duga Resa postupali su temeljem dojave da u jednom ugostiteljskom objektu u Dugoj Resi nekoliko osoba konzumira pića.

Dolaskom na mjesto događaja policijski službenici su unutar objekta, u konzumaciji pića, zatekli 50-godišnjeg vlasnika i još tri osobe.

Prikupljenim informacijama i provedenim kriminalističkim istraživanjem 50-godišnjaka se sumnjiči da je jučer 17. prosinca tijekom večernjih sati, kao vlasnik ugostiteljskog objekta, postupio protivno Odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja te je obavljao ugostiteljsku djelatnost kojom prilikom je zatečen s još tri osobe unutar tog objekta u konzumaciji pića čime je došlo do opasnosti za širenje i prenošenje bolesti.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti 50-godišnjak će biti predan pritvorskom nadzorniku te uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Zbog promjene poslovnika, Orban prijeti da će njegova stranka napustiti EPP

OgPortal

Od danas poskupile cigarete i duhanski proizvodi – evo i za koliko!

OgPortal

Otvoreno reciklažno dvorište

OgPortal

Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy proglašen krivim, dobio je tri godine zatvora!

OgPortal

Prošli tjedan uz potres još i detonacije – dobili smo odgovor Policijske uprave Karlovačke

OgPortal

Doznajemo detalje nove prijave protiv uhićenog stečajnog upravitelja: ‘Prodao je dio tvrtke 10 puta ispod cijene’

OgPortal