Aktualno Županija

Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 67-godišnjaka u iznosu od 2,16 g/kg.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo i dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac).

Policijski službenici utvrdili su sinoć, 19. prosinca, da u gradskoj četvrti Luščić u Karlovcu osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,32 g/kg upravlja 32-godišnjak. Također sinoć u gradskoj četvrti Banija u Karlovcu osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,52 g/kg upravljao je 31-godišnjak. Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebnu prostoriju policije te će protiv njih biti podneseni optužni prijedlozi.

Noću sa 18. na 19. prosinca, na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“. U akciji je kontrolirano 306 vozača, a njih 12 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 67-godišnjaka iz Bosiljeva u iznosu od 2,16 g/kg.