Aktualno Županija

Povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti posjetili su i donirali Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor u Karlovcu

Gradski odbor HDZ-a grada Karlovca predvođen predsjednikom Damirom Mandićem i predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ grada Karlovca Andreja Navijalić povodom Međunarodnog dana ljudske solidarnosti posjetili su i donirali Centar za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor u Karlovcu.

Predsjednik GO HDZ-a grada Karlovca Damir Mandić tom prilikom je rekao:
-Iako se ovdje radi o instituciji, znam da će sve ove potrepštine i ova donacija pomoći prije svega korisnicima, a onda i svim djelatnicima u domu. Danas je Međunarodni dan solidarnosti, ali je i četvrta nedjelja došašća, simbolički nedjelja ljubavi

Predsjednica Zajednice žena HDZ-a „Katarina Zrinski“grada Karlovca Andreja Navijalić je dodala:
-Zajednica žena „Katarina Zrinski“ grada Karlovca, Gradski odbor i cijela organizacija HDZ-a, organizirala je akciju prikupljanja higijenskih potrepština i novčanih donacija za potrebe ovog dječjeg doma. Tom prigodom prikupljene su dosta velike količine i potrepština i financijskih sredstava i vjerujem da će ravnateljica znati na što ih može najkorisnije upotrijebiti.

Ravnateljica Centra za pružanje usluga u zajednici Vladimir Nazor Nataša Horvat zaključuje:
-Nama će ova humanitarna pomoć itekako dobro doći, djeca ovdje jesu zbrinuta i njima uvijek treba i više od onoga što im se može pružiti u onoj primarnoj skrbi. Stoga još jednom od srca hvala, a da i ne spominjem koliko je ovo bitno upravo u ovoj zadnjoj nedjelji došašća i u ovom danu solidarnosti.