Aktualno Županija

Susjedi iz pakla: U sitnim noćnim satima trojac napao “mejaša” – određen im je istražni zatvor jer su mu uzbiljno prijetili

policija ist

Trojica muškaraca iz Draganića uhićena su i određen im je istražni zatvor zbog dva kaznena djela – prijetnji i oštećenja tuđe stvari. Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu je to predložilo, a sudac istrage Županijskog suda je to prihvatio. Muškarci su u dobi od 40, 23 i 39 godina, a na meti im se u noćnim satima našao – susjed.

– Postoji osnovana sumnja da su osumnjičenici 16. prosinca 2020. oko 3.00 sata, u Draganiću, u cilju da ustraše susjeda, prijetili mu da će ga ubiti, a što je kod oštećenika izazvalo osjećaj nesigurnosti, uznemirenosti i straha. Postoji osnovana sumnja i da je 40-godišnji osumnjičenik oštetio ogradu susjedu kojem je prijetio – kažu u tužiteljstvu.Sudac istrage Županijskog suda u Karlovcu prihvatio je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Karlovcu i odredio istražni zatvor trojici osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, dodaju u ODO-u Karlovac.(KAportal)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal

Digitalizacija: Aplikacija za praćenje kontakata je propala, prijava cijepljenja ne radi, a ministarstvo krije troškove

OgPortal

Pozadina pokušaja puča: ‘Moskva je signalizirala vojsci da sruši neposlušnog premijera‘

OgPortal

Stem influencer Robert Knjaz!

OgPortal

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal