Aktualno OG sada Ogulin

SKG d.o.o. obilježava veliku obljetnicu

smart
smart

 

“Ove 2020.godine obilježavamo punih 55 godina postojanja.
Tijekom godina djelovanja svojim poslovanjem i aktivnim sudjelovanjem tvrtka je obilježila kvalitetu života naših sugrađana kroz izgradnju novih životnih sredina i time je stvarala identitet grada. Te aktivnosti uvelike su određene potrebama građana za novim životnim prostorima i prostorima javne namjene.
Tako davnih 70-tih godina prošlog stoljeća nastaju objekti u užem dijelu grada, kao i u okolnim mjestima, koji i danas obilježavaju i definiraju vizuru tih zajednica: stambeno- poslovni objekt u ulici Josipa bana Jelačića (Robna kuća), zgrada Erste banke (Riječka banka), Vijenac Ive Marinkovića (Raketa), stambeno naselje Krči, stambeno- poslovna zgrada u Plaškom (zgrada Erste banke), stambeno -poslovna zgrada u Josipdolu (prostor Općine Josipdol), stambeno-poslovni objekt u Tounju.
Pripajanjem komunalnih djelatnosti u djelatnosti ove tvrtke 1998.godine, osim poslovanja zgradama, tvrtka započinje obavljanje komunalnih poslova kao javnih ovlasti, od interesa sa cjelokupnu zajednicu: gospodarenje otpadom, upravljanje grobljima, održavanje čistoće javnih površina, organizacija rada parkiranja i gradske tržnice.
Zahvaljujemo se svim radnicima, umirovljenicima i svima onima koji su dali svoj doprinos u kontinuiranom radu i postojanju tvrtke.
Čast nam je 55 godina neprekidno, u miru, kao i kroz godine Domovinskog rata, biti na usluzi našim građanima i biti aktivni sudionik u razvoju grada Ogulina, kao našeg zajedničkog prostora u kojem živimo, razvijamo se i činimo ga mjestom po mjeri čovjeka.
Obilježavanje ove važne obljetnice bit će skromno, te će zbog epidemioloških mjera izostati proslava sa velikim brojem sudionika” navodi se u priopćenju koje potpisuju Uprava i radnici tvrtke.