Aktualno OG sada Ogulin

Drugo prikupljanje donacija sutra i u subotu

Članovi Udruge žena Ogulin uspješno su  proveli prvu akciju “Za nju” 8. i 9 siječnja 2021. godine. Prikupljene donacije osobnim automobilima odvezli su 10. siječnja u Petrinju u udrugu Hrvatska žena.

“Naše sugrađanke su u pakete stavile male poruke ohrabrenja i podrške sa svojim kontaktima. Tijekom narednih dana primile su pozive od žena koje su dobile njihove pakete. To im je  pokazatelj da su paketići stigli u prave ruke i da smo na ispravnom putu, te da nastavimo dalje tim putem”- kažu nam organizatori.

Tu neće stati. Naime, Udruga Žena Ogulin i ovaj vikend nastavlja sa akcijom.
Prikupljanje donacija provodit će se i tijekom siječnja i veljače svaki petak od 10:00 do 13:00 i subotu od 9:00 do 12:00 sati u holu Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, a do Petrinje, odnosno Gline i Siska,  donacije će prevoziti  osobnim automobilima, svaku nedjelju.

Akcija doniranja pod nazivom “Za nju” usmjerena je prema ženskoj populaciji. Mole  građanke i građane grada Ogulina da u pakete ili vrećice stave higijenske uloške, tampone, vlažne maramice, novi donji veš, gel za tuširanje, šampon, dezodorans i slične stvari.

Pri dolasku na mjesto prikupljanja donacija molimo sve građanke i građane da se pridržavaju epidemioloških mjera.