Aktualno OG sada Ogulin

Akcija prikupljanja pomoći održava se u većini hrvatskih gradova – u subotu i u Ogulinu

Nakon prvog vala skupljene pomoći vrijeme brzo prolazi, zalihe se troše, a potrebe ostaju dugoročno.

U subotu 23. siječnja, od 9 do 12 sati, na središnjem gradskom parkingu kod sportske dvorane “Ivica Cindrić Piva“, organizira se  sabirni punkt, na kojem će se prikupljati materijalna pomoć za stanovnike Banovine pogođene potresom. Ovu akciju organizira Udruga Pozitiva, čiji članovi, od početka djeluju i pomažu na terenu. Akcija se održava u većini hrvatskih gradova.

Filip ŠehovićU Ogulinu, kao član udruge, ovu akciju organizira Filip Šehović.

“Nakon prvog vala skupljene pomoći vrijeme brzo prolazi, zalihe se troše, a potrebe ostaju dugoročno pa je utvrđena potreba za određenim potrepštinama. To su vreće za spavanje, higijenske potrepštine, dječja oprema, zimske jakne, kape, šalovi, rukavice, topla obuća, kabanice, konzervirana hrana, trajno mlijeko, kava, čaj, ulje, šećer, brašno, tjestenina, suhomesnati proizvodi, slatkiši…”- kaže Šehović.

Moli sve naše sugrađane koji će se priključiti akciji, da prilikom pakiranja donacija naprave uočljivi popis zapakiranog radi lakšeg rada distributivnog centra.

Sva prikupljena sredstva idu u distributivni centar gdje će se vršiti sortiranje, iz kojeg će se zatim dijeliti artikli prikupljeni u sabirnim punktovima.

Napominjemo kako su krajnji korisnici pomoći prikupljene ovim putem dogovoreni sa prijateljima iz inicijative “Ljudi za ljude”, te će i cijela akcija biti održana u koordinaciji s njima, o čemu ćemo vas i izvještavati, ali u svakom trenutku i sami možete zatražiti informacije.

Za sve prijave, upite, prijedloge pišite na ovaj mail: [email protected]

Situacija je ozbiljna pa tako moramo shvatiti i ovaj zadatak, ali uz pozitivu sve se može – Vaša Pozitiva.