Aktualno OG sada Ogulin

Ogulin ima 15 aktivnih slučaja COVID-a

most-Ogulin-ist (1)

Na jučerašnji dan u našoj županiji bila su ukupno 103 aktivna slučaja oboljelih od COVID-19 i to 55 muškaraca i 48 žena. I ovoj put najveći broj oboljelih, očekivano, ima Karlovac 50. Slijedi Ogulin sa 15, te Plaški sa 9 oboljelih. Od ogulinskih petnaest, samo su 4 žene, a 11 je muškaraca. Čak devet općina nema niti jednog oboljelog.

Gledajući ukupne podatke, od početka pandemije saznaje se da je do sada u županiji ukupno oboljelo 6388 osoba, 3296 žena i 3092 muškaraca. Ogulin u tom broju sudjeluje sa 958 osoba koje su do sada oboljele od korone, i to 501 žena i 457 muškaraca.

Napomena: U ukupnom broju oboljelih i aktivnim slučajevima na dan 25.1.2021. su samo podaci od PCR testiranja – osobe testirane brzim testom za detekciju antigena obrađuju izabrani liječnici i za njih nemamo podatke o datumu oboljenja niti broju aktivnih slučajeva.

Posljednje objavljeno

Papa: Žene hrabrije od muškaraca

OgPortal

Održana treća ovogodišnja akcija darivanja krvi

OgPortal

Novi detalji velike zapljene droge: Po 73 kile kokaina došao zagrebački poduzetnik Oliver Čokara je pao s dvojicom radnika Luke Ploče koji su bili “fizikalci” u Opuzenu

OgPortal

Vedrana Rudan – Guzicama do slobode

Vedrana Rudan

Autori TV hita Novine počinju snimanje visokobudžetne serije prema romanima Drage Hedla

OgPortal

Prijedlog za čitanje iz Ivanine kuće bajke

OgPortal