Aktualno OG sada Ogulin

Akciji “Za nju” pridružuju se članice KUD-a Sv. Juraj

Za nju

Članice Udruge žena Ogulin nastavljaju i dalje s humanitarnom akcijom “Za nju” za pomoć Petrinji. One su i tijekom proteklog vikenda prikupljale pakete, a akciju nastavljaju ovaj vikend.

Od sutra, 28.siječnja, njihovoj akciji pridružit će se i članice KUD-a “Sveti Juraj” Zagorje, i to akcijom prikupljanja paketa u prostorijama KUD-a u Zagorju.
Akcija prikupljanja pomoći, u holu Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, od slijedećeg vikenda održavat će se subotom, u vremenu od 9 do 12 sati.
“Nadamo se da ćete i dalje svojim donacijama, ali i toplim riječima koje ste i do sada upućivale ženama na potresom pogođenom području sudjelovati u našoj akciji.” – poručuju članice ove udruge.
Koliko prikupljene donacije i riječi podrške znače ženama koje su dobile pakete, vidljivo je iz njihovih poruka koje pristižu. Dirljive poruke možete pronaći i pročitati na Facebook stranici Udruge žena Ogulin.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

“Plenkoviću priča o ‘Tri majmuna’ uvertira za izbore – napravio žrtvu od HDZ-a”

OgPortal

DSS predstavio kandidata za karlovačkog dožupana Dušana Predovića: Fokus na povlačenju EU novca jer tako poboljšavamo i život i odnose među ljudima

OgPortal

Ivo je već tri mjeseca pozitivan na koronu. Nije zarazan, ali ga pulmolog ne može pregledati

OgPortal

Ne bacajte otpad u prirodu!

OgPortal

Problemi s Facebook Messengerom i Instagramom: Tisuće korisnika žali se da ne primaju poruke

OgPortal

Europski parlament pozvao pet država EU da priznaju neovisnost Kosova; Srbija reagirala

OgPortal