Aktualno OG sada Ogulin

Kupovina stana prema Programu POS-a na području grada Ogulina

IMG-e28f13bae2f78e1476551f4591448366-V


Krajem prosinca 2020. godine Grad Ogulin objavio je javni poziv za utvrđivanje Liste prvenstva za kupnju stana prema Programu POS-a. Planirana lokacija zgrade za kupnju stana prema Programu POS je u krugu bivše vojarne Sv. Petar u blizini “novog” dječjeg vrtića – Sveti Petar.
Cilj je da se građanima omogući rješavanje stambenog pitanja po već prepoznatom programu gdje za manju cijenu kvadrata od tržišne, dobivaju sigurnost uz garantiranu kvalitetu gradnje i završetak radova u roku.
Zahtjev za kupnju stana podnosi se na posebnom obrascu, koji se, kao i pripadajuće izjave, preuzima neposredno u službenim prostorijama Grada Ogulina, na adresi Bernardina Frankopana 11, 47300 Ogulin ili sa službene web stranice Grada Ogulina (www.ogulin.hr). Zahtjev za kupnju stana, s traženom dokumentacijom u prilogu, dostavlja se isključivo poštom na adresu: GRAD OGULIN, Bernardina Frankopana 11, 47300 Ogulin, zaključno do 10.02.2021. godine, s naznakom „Stambena lista POS – Grad Ogulin – NE OTVARAJ“.
Sve informacije i obrasci objavljeni su na internet stranicama Grada Ogulina, a podnositelji zahtjeva dodatne informacije mogu dobiti u Gradskoj upravi Grada Ogulin putem telefona 047/522-612 svaki radni dan od 08:00 do 14:00 sati odnosno putem e-pošte na adresu [email protected].

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Aplikaciju “Kuda s otpadom” naći ćete na mrežnoj stranici SKG-a

OgPortal

Uhićena iskusna inspektorica. Častila se u lokalima koji su kršili epidemiološke mjere

OgPortal

Skidali križ s karlovačke crkve, a ispod njega pronašli tajanstveni svitak iz 1794.: “U njemu možda ima i novca”

OgPortal

Utorkom iz muzejskog arhiva -Najave filmova 1924. godine

OgPortal

Milanović neće sutra doći na Bandićev pogreb: ‘O njemu sam sve rekao prethodnih godina’

OgPortal

Sudar vlaka i automobila -unatoč zabrani i spuštenom braniku vozač automobila nije se zaustavio

OgPortal