Aktualno OG sada Ogulin

Ove godine – digitalna Noć muzeja

ana-krznarić-9-ist

U specifičnim okolnostima funkcioniranja i održavanja ovogodišnje manifestacije “Noć muzeja”, a u želji da razvija svoj rad na zadovoljstvo svih sugrađana i posjetitelja, Zavičajni muzej Ogulin bavit će se svojom ulogom i percepcijom među lokalnom zajednicom.
Kao uvod u manifestaciju, 19. siječnja  otvorena je anketa o percepciji Zavičajnog muzeja Ogulin u lokalnoj zajednici, čiji će rezultati biti prezentirani u radijskoj emisiji na Radio Ogulinu u petak, 29. siječnja u 11.00 sati. U emisiji će biti riječi i o radu Muzeja, izazovima u prošloj godini i planovima za novu godinu.
Prema riječima Ane Krznarić, ravnateljice Zavičajnog muzeja, na Facebook stranici će u 18.00 sati započeti kratka virtualna šetnja Muzejom, u kojoj možete uživati iz udobnosti svoga doma.
U 19.00 sati, također putem Facebook stranice, bit će organiziran “Muz-kviz 2” o muzejskim i nemuzejskim temama vezanim uz Ogulin.  S obzirom da je kviz prošle godine izazvao veliko zanimanje  nadaju se da će i ove godine, iako u virtualnom okruženju, okupiti velik broj sudionika.
“Pratite nas i ove godine, no na malo drugačiji način”- poručuju iz Zavičajnog muzeja.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Grbin za osječkog župana podržao bivšeg SDP-ovca koji je otišao u Most: ‘Ne robujemo iskaznicama‘

OgPortal

Zatvorit ću Jakuševec, uvesti besplatne vrtiće, novi stadion nazvati po Cici… Želim se i ispričati

OgPortal

U Hrvatskoj 658 novih slučajeva zaraze, preminulo 15 ljudi

OgPortal

U županiji ukupno 30 novih slučajeva

OgPortal

Obilazak gradilišta buduće mrtvačnice u Drežnici

OgPortal

Na državnom natjecanju mladih tehničara boje Karlovačke županije branit će 12 učenika – današnje nagrade šalju kolegama u Sisačko-moslavačku

OgPortal