Aktualno OG sada Ogulin

Zaželi II – Grad Ogulin, raspisan je natječaj za zapošljavanje 25 žena

Grad-Ogulin-zgrada-2-ist

Svaka zaposlena žena pružat će usluge potpore za najmanje 6 krajnjih korisnika…

Gradonačelnik grada Ogulina Dalibor Domitrović u sklopu projekta „Zaželi II – Grad Ogulin“ objavio je oglas za prijam u radni odnos na određeno vrijeme za 25 žena, radnica za pomoć i potporu starijim i nemoćnim osobama.
Zainteresirane kandidatkinje moraju biti punoljetne, imati hrvatsko državljanstvo, da su u evidenciji nezaposlenih Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i imati najviše završeno srednjoškolsko obrazovanje.

Posebni naglasak se stavlja na žene starije od 50 godina, žene s invaliditetom, žrtve trgovanja ljudima, žrtve obiteljskog nasilja, azilantice, mlade žene koje su izašle iz sustava skrbi (domova za djecu), udomiteljskih obitelji, odgojnih zavoda i sl., liječene ovisnice, povratnice s odsluženja zatvorske kazne unazad 6 mjeseci, pripadnice romske nacionalne manjine, beskućnice, osobe slabijeg imovinskog stanja.
Svaka zaposlena žena pružat će usluge potpore za najmanje 6 krajnjih korisnika, a za vrijeme trajanja projekta, ženama uključenim u ovaj projekt osigurat će se nova znanja i vještine kroz dodatno obrazovanje i osposobljavanje, kako bi po završetku projekta bile konkurentnije na tržištu rada.
Oglas je objavljen na web stranicama Grada Ogulina i na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Ispostavi Ogulin, a rok za prijave je 03. veljače 2021. godine.
Prijave se podnose na adresu Grad Ogulin, s naznakom ”Oglas za prijam radnica na određeno vrijeme u projektu “Zaželi II – Grad Ogulin” – ne otvarati, Bernardina Frankopana 11, 47 300 Ogulin, a mogu se dostaviti i osobno u pisarnicu Grada Ogulina, Bernardina Frankopana 11, I kat, soba broj 22.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Uhićen SDP-ov kandidat za dubrovačkog gradonačelnika, prenoćit će u pritvoru

OgPortal

Rijetko viđen plagijat: Vesna Škare Ožbolt od riječi do riječi prepisala program od Mosta!

OgPortal

Ogulin bilježi izvrsne turističke rezultate – 2.322 dolazaka te 5.668 noćenja

OG Portal

Unatoč pandemiji odlični turistički rezultati u veljači u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Iz Milinovićeve stranke optužili HDZ za udbaške metode: ‘Zivkaju nas i uznemiruju s anonimnih brojeva!‘

OgPortal

‘Napali su nas Hafniumom!‘: U tijeku cyber udar neviđenih razmjera, na meti deseci tisuća organizacija

OgPortal