Aktualno Županija

U klupama ili online? S povoljnijom epidemiološkom slikom treba odlučiti o načinu nastave u školama – čeka se odluka Karlovačke županije

škola 3322 ist

Nakon što je odluka o modelu održavanja nastave u školama prepuštena županijama, a neke od njih već odlučile da će od 1. veljače u klupe svi osnovci, Karlovačka će odluku najvjerojatnije donijeti danas ili najkasnije u petak.

Učinit će to u konzultacijama sa Stožerom civilne zaštite i ravnateljima škola, uzimajući u obzir epidemiološku sliku u školama, odnosno, broj zaraženih koronavirusom.Ta je slika u posljednje vrijeme u cijeloj Karlovačkoj županiji sve bolja, znatno je manji broj oboljelih no što je bio prije nekoliko tjedana, a posebice u studenom pa je za očekivati da će u klupe od 1. veljače svi osnovci, ne samo, kako je od početka ovog polugodišta, oni najmlađi.

Odluka će pasti i o tome hoće li srednjoškolci na nastavu u škole, kao što to čine maturanti, ili će oni još neko vrijeme nastavu pratiti online. (KAportal)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Osnovno obrazovanje odraslih

OgPortal

U Slunju obustavljen projekt na Rastokama, gradonačelnik Katić o izvođaču radova: Njihov posao je blamaža, i ono što je odrađeno loše je napravljeno

OgPortal

Ostavke zbog cijepljenja preko reda padaju i u mafijaškom gnijezdu Corleoneu

OgPortal

Opet problemi s Đakićevim sinom. Potukao se s djevojkama na benzinskoj, prijava na kraju odbačena

OgPortal

“Stradalima od potresa ni kune od državnih milijuna. Političari čekaju izbore”

OgPortal

Pristigla i druga pošiljka spremnika za otpad

OgPortal