Aktualno OG sada Ogulin

Obećano – ispunjeno: Stani Bjelajac iz Majskih Poljana Ogulinci i Vrgorčani sagradili privremenu kuću

pomoć majske vitunjci ist

KAportal je, podsjetimo, pisao, a OGportal prenio, o veselim Vitunjcima koji su postali viralni hit nakon što su se dobro našalili s predsjednikom Zoranom Milanovićem u Majskim Poljanama.

Ono što su im iz Vrgorca i Vitunja kod Ogulina obećali, to su i ispunili. Stani Bjelajac iz Majskih Poljana Vrgorčani i Vitunjci su sagradili privremenu kuću u kojoj će biti smještena sa svojom strinom, snahom i unukama dok se kuća, koja je srušena u potresu ne sagradi.

Iako ju je zadesila tužna sudbina, optimizam nije napuštao Stanu koja je, kako je to znala reći, otvorila ‘hotel’ u kojem je častila prolaznike kavom, rakijom i sličnim što je dobivala od ljudi.
KAportal je, podsjetimo, pisao o veselim Vitunjcima koji su postali viralni hit nakon što su se dobro našalili s predsjednikom Zoranom Milanovićem u Majskim Poljanama
Predsjednik je bio u obilasku potresom stradalog dijela Gline, a ovi majstori završavali su taman gradnju kuće bake Stane. Putevi su im se sreli u njenom “Hotelu Promaja”, nadstrešnici ispod koje Stana nadgleda radove i nudi namjernike kavom i rakijom.
Kuća je sad gotova, a Stana Bjelajac presretna što je u ovoj nesreći imala sreću da joj pomognu takve ljudine. (kaportal.hr)

Tko su veseljaci koji su zabavljali predsjednika u “Hotelu Promaja”? Mi smo Vitunjci, cijelo selo pomaže da baki Stani u Majskim Poljanama izgradimo kuću

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal

Digitalizacija: Aplikacija za praćenje kontakata je propala, prijava cijepljenja ne radi, a ministarstvo krije troškove

OgPortal

Pozadina pokušaja puča: ‘Moskva je signalizirala vojsci da sruši neposlušnog premijera‘

OgPortal

Stem influencer Robert Knjaz!

OgPortal

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal