Aktualno Županija

Domovinski pokret na izborima u svim gradovima i općinama Karlovačke županije, predvodi ga Vlatko Ivka: Ne zanima me mjesto gradonačelnika Karlovca, ali…

Vlatko Ivka DP Karlovac

Domovinski pokret, najmlađa politička stranka u Karlovačkoj županiji, na svibanjskim će izborima svoje kandidate imati u svih pet gradova i 17 općina, kao i za Karlovačku županiju.

– Ići ćemo na izbore za sve pozicije i gradonačelnika i načelnika i župana i zamjenika, za članove vijeća i Županijske skupštine, u svim općinama i gradovima jer do tada ćemo imati svuda osnovane ogranke, najavio je Vlatko Ivka, predsjednik Domovinskog pokreta Karlovačke županije.Na izbore će samostalno, bez predizbornih koalicija, ali za razgovore su otvoreni i ako ih netko želi podržati – nemaju ništa protiv. Hoće li ulaziti u kakve postizborne koalicije, tek će odlučiti.

Jeste li spremni podržati HDZ?- Ta će se odluka donijeti na višem nivou. Nismo o tome razgovarali na Predsjedništvu stranke, mislim da nećemo, ali ne mogu sada reći, odgovorio je.

Prerano je, kaže, još govoriti i o kandidatima kojima će tražiti povjerenje birača u Karlovačkoj županiji, ništa još nije dogovoreno, ali javnosti će biti predstavljeni vrlo brzo, u svim gradovima i općinama.

Hoćete li Vi u okršaj s kandidatom Vaše bivše stranke,HDZ-a, za mjesto gradonačelnika Karlovca?

– Nemam takvih ambicija, to nije moja želja, ali bih razmišljao o Županiji, u bilo kojem dijelu. Gradski odbor Karlovca predložit će kandidata za gradonačelnika, rekao je Ivka.(KAportal)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

In memoriam – Marijan Gerić

OgPortal

Digitalizacija: Aplikacija za praćenje kontakata je propala, prijava cijepljenja ne radi, a ministarstvo krije troškove

OgPortal

Pozadina pokušaja puča: ‘Moskva je signalizirala vojsci da sruši neposlušnog premijera‘

OgPortal

Stem influencer Robert Knjaz!

OgPortal

Obilježena je 31.obljetnica osnutka HDZ-a u Karlovačkoj županiji

OgPortal

Gradonačelnik Petrinje želi ograničiti pravo na besplatne obroke: ‘Dolaze neki koji imaju tri plaće u kući’

OgPortal