Aktualno OG sada Ogulin

Poziv na humanitarnu akciju

DND 11 2020 ist

Ivona Rendulić, predsjednica Društva Naša djeca Ogulin, pozvala je sve članove da se odazovu humanitarnoj akciji pomoći jednoj samohranoj majci i njenom 12 godina starom sinu.
“Nažalost,  svjedoci smo tužnih događanja u proteklih mjesec dana. Majka i sin otišli su iz svog doma u Petrinji nakon što im je kuća potresom porušena. Preselili su se u Plaški gdje se nalaze kod jedne obitelji. Dječak je inače bolestan i ima jedan bubreg. Potrebna mu je stalna terapija. S obzirom da su otišli iz svog doma potrebno im je: hrane, higijenskih potrepština, školskog pribora, novaca, ručnika, krevetnine, te odjeće za dječaka. Situacija je vrlo teška i žalosna. Stoga pozivam sve vas da se odazovete ovoj humanitarnoj akciji i u četvrtak 11. veljače 2021. godine od 17 do 18 sati donesete što smatrate da možete od potrebnih stvari, u prostorije Društva Naša djeca” – poručuje Ivona Rendulić.

 

 

 

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Novozelandski Auckland izišao iz karantene

OgPortal

U zadnja 24 sata 394 nova slučaja zaraze, umrlo 5 ljudi, oporavilo ih se 416

OgPortal

Čistoća će sanirati divlji deponij u Logorištu, zadnji put su s iste lokacije odvezli 17 tona otpada! Otvoreno pitanje – tko su zagađivači i zašto mi plaćamo njihovu neodgovornost?

OgPortal

U Ogulinu jedna novooboljela osoba

OgPortal

Škare-Ožbolt negira da je plagijatorica, Troskot se zahvaljuje na reklami: ‘Simpatična je, ali…‘

OgPortal

Prosvjednici opet na ulicama u Mjanmaru

OgPortal