Aktualno OG sada Ogulin

U Ogulinu samo jedan aktivan slučaj korone

Ogulin parl 678 ist

Na jučerašnji dan, dakle 08. veljače Ogulin je imao samo jedan aktivan slučaj korone. To se, između ostalog može zaključiti iz danas prispjelih podataka o broju aktivnih slučajeva na području naše županije, koji su i ovog puta razvrstani po gradovima i općinama. Iz podataka o trenutno aktivnim slučajevima vidimo da je u Ogulinu jedan takav slučaj, a radi se o jednoj našoj sugrađanki. Slična, povoljna situacija je u većem dijelu županije pa se broj aktivnih slučajeva mahom kreće od 0 do 8. Od toga najviše odskače Karlovac koji jedini ima dvoznamenkasti broj aktivnih slučajeva, čak 41, više nego svi ostali gradovi i općine Karlovačke županije zajedno. Naime, ukupni broj aktivnih slučajeva u našoj županiji je 71, a podjednako su zastupljene žene (35) i muškarci (36).
Inače, od početka pandemije u našoj županiji je bilo zaraženo 6546 stanovnika, naravno najviše u Karlovcu 3098, dok se u Ogulinu do sada ukupno zarazilo 968 stanovnika. I u Ogulinu, kao i u Karlovcu, među ukupno oboljelima nešto je veći broj, oko 5%, žena nego muškaraca.

Napomena: Podaci o ukupnom broju oboljelih i aktivnim slučajevima na dan 8.2.2021. (samo PCR testiranje- osobe testirane brzim testom za detekciju antigena obrađuju izabrani liječnici i za njih nemamo podatke o datumu oboljenja niti broju aktivnih slučajeva)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

U zadnja 24 sata 394 nova slučaja zaraze, umrlo 5 ljudi, oporavilo ih se 416

OgPortal

Čistoća će sanirati divlji deponij u Logorištu, zadnji put su s iste lokacije odvezli 17 tona otpada! Otvoreno pitanje – tko su zagađivači i zašto mi plaćamo njihovu neodgovornost?

OgPortal

U Ogulinu jedna novooboljela osoba

OgPortal

Škare-Ožbolt negira da je plagijatorica, Troskot se zahvaljuje na reklami: ‘Simpatična je, ali…‘

OgPortal

Prosvjednici opet na ulicama u Mjanmaru

OgPortal

Potres u Dalmaciji: ‘Snažno je zatreslo, srećom nije dugo…’

OgPortal