Aktualno Županija

Karlovčani dočekali početak “masovnog” cijepljenja protiv korone, punkt u dvorani Ekonomske škole: Nije bitno jel AstraZeneca ili Pfizer, a organizacija je odlična!

Mnogi su jedva dočekali i taj dan, početak masovnog cijepljenja u Karlovcu.

Prvi i zasad jedini punkt za cijepljenje je otvoren u dvorani Ekonomske škole a dosad nije bilo organiziranog cijepljenja otvorenog tipa, već su svoje doze cjepiva dobili korisnici domova za starije i zdravstveni radnici. Bilo je i cijepljenja preko reda, u Karlovcu preko Hrvatske gospodarske komore gdje su kampanju cijepljenja “promovirali” poznati gospodarstvenici, ali da o tome nisu obavijestili medije. Od ponedjeljka je cijepljenje počelo i po ordinacijama obiteljske medicine, a ovo je sad korak dalje u cijeloj kampanji.

U dvorani Ekonomske škole bit će danas procijepljeno tristotinjak osoba, uglavnom starije životne dobi koje su se za cijepljenje predbilježili preko svojih liječnika obiteljske medicine. – Ovo je prvi i jedini ovakav punkt za cijepljenje u Karlovačkoj županiji, a osobe koje su došle na cijepljenje su došle sukladno planu prioriteta, pa vidite da su to starije osobe. Bit će cijepljene cjepivom AstraZeneca, rekao je ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo Branko Zoretić.(KAportal)

Posljednje objavljeno

Koliko su donacija do sad primili kandidati za ogulinskog gradonačelnika?

OG Portal

Najmanje 11 mrtvih u pucnjavi u školi u ruskom Kazanju

OgPortal

U Ogulinu troje novooboljelih

OgPortal

Stigle službene brojke Nacionalnog stožera: Ovo je najveći pad novozaraženih u trećem valu!

OgPortal

Mario Zovak podnio ostavku na mjesto v.d. ravnatelja KBC-a Sestre milosrdnice!

OgPortal

Utorkom iz muzejskog arhiva – Otvorenje Alpinističke zbirke

OgPortal