Aktualno Županija

Karlovčani dočekali početak “masovnog” cijepljenja protiv korone, punkt u dvorani Ekonomske škole: Nije bitno jel AstraZeneca ili Pfizer, a organizacija je odlična!

Cijepljenje Karlovac dvorana

Mnogi su jedva dočekali i taj dan, početak masovnog cijepljenja u Karlovcu.

Prvi i zasad jedini punkt za cijepljenje je otvoren u dvorani Ekonomske škole a dosad nije bilo organiziranog cijepljenja otvorenog tipa, već su svoje doze cjepiva dobili korisnici domova za starije i zdravstveni radnici. Bilo je i cijepljenja preko reda, u Karlovcu preko Hrvatske gospodarske komore gdje su kampanju cijepljenja “promovirali” poznati gospodarstvenici, ali da o tome nisu obavijestili medije. Od ponedjeljka je cijepljenje počelo i po ordinacijama obiteljske medicine, a ovo je sad korak dalje u cijeloj kampanji.

U dvorani Ekonomske škole bit će danas procijepljeno tristotinjak osoba, uglavnom starije životne dobi koje su se za cijepljenje predbilježili preko svojih liječnika obiteljske medicine. – Ovo je prvi i jedini ovakav punkt za cijepljenje u Karlovačkoj županiji, a osobe koje su došle na cijepljenje su došle sukladno planu prioriteta, pa vidite da su to starije osobe. Bit će cijepljene cjepivom AstraZeneca, rekao je ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo Branko Zoretić.(KAportal)

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Popuštanje mjera od 1. ožujka: Pogledajte što se otvara

OgPortal

29 novih slučajeva u županiji, Ogulin bez novooboljelih

OgPortal

Beroš objavio brojke: Imamo 544 novozaraženih, i dalje bilježimo rast novih slučajeva u odnosu na prošli tjedan

OgPortal

Kupila automobil, pa se naknadno iznenadila brojem prijeđenih kilometara

OgPortal

Učenici OTŠ-a izradili klupe i vješalice za gardarobe plesne dvorane Pučkog učilišta

OG Portal

Vatrogasci intervenirali sedam puta

OgPortal