Aktualno OG sada Ogulin

Radio Ogulin među prvima opravdao dobivena sredstva!

Radio OGULIN IST

Vijeće za elektroničke medije objavilo je 16.veljače 2021. , na svojim mrežnim stranicama, Odluku o pravdanju sredstava za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija. Iz Odluke je vidljivo da je Radio Ogulin, među prvim radio postajama, opravdao sredstva dobivena po javnom natječaju, za 2020. godinu. I to prije roka, koji ističe 28. veljače.

Podsjetimo, prijavljeno je ukupno 5 emisija, koje su se morale emitirati tijekom dvije godine.

“Unatoč pokušajima da se novinare Radio Ogulina u našem gradu  diskreditira objavom neistinitih informacija, dokazali smo da radimo kvalitetno i da emisije koje prijavljujemo, sukladno ugovoru, i emitiramo. Ponosna sam na svoje kolege i njihov trud i zalaganje, te  smo i u  prošloj “korona godini” svoj posao odradili  kako treba”- izjavila je direktorica i glavna urednica Radio Ogulina Dubravka Vuković, koja dodaje  da joj nije jasno  tko i zbog čega građane i slušatelje pokušava zavarati objavom netočnih informacija.

Naime, u jednoj je tiskovini,, čiji je nakladnik jedna ogulinska udruga, nedavno objavljeno kako “pojedine emisije  prijavljene   za financiranje , a koje promiču nacionalne manjine  ili razvoj odgoja i obrazovanja  (Manjine su naše bogatstvo, Sreća najveća)  iako prijavljene godinama nisu  nikada u potpunosti  realizirane”.

Zbog niza neistinitih informacija objavljenih u spomenutom članku, uprava Radio Ogulina postupit će u skladu sa zakonskim mogućnostima.

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

Prošli tjedan uz potres još i detonacije – dobili smo odgovor Policijske uprave Karlovačke

OgPortal

Doznajemo detalje nove prijave protiv uhićenog stečajnog upravitelja: ‘Prodao je dio tvrtke 10 puta ispod cijene’

OgPortal

U Kini je na djelu rapidno srozavanje medijskih sloboda

OgPortal

Četiri nova slučaja u Karlovačkoj županiji

OgPortal

NOVA POTRESNA VIJEST: UMRO JE ZLATKO KRANJČAR, LEGENDA DINAMA I BIVŠI IZBORNIK HRVATSKE!

OgPortal

U posljednja 24 sata zabilježen je 91 novi slučaj zaraze, preminulo je 11 osoba

OgPortal