Aktualno OG sada Ogulin

Poziv udrugama i ostalim neprofitnim organizacijama – rok je do 28. veljače

Grad Ogulin objavio je poziv udrugama koje su u 2020. godini ostvarile pravo na financijsku potporu Grada Ogulina, da dostave Gradu, kao davatelju financijskih sredstava, opisni i financijski izvještaj provedbe tih programa/projekta.
Izvještaji se dostavljaju na propisanim obrascima koji su bili sastavni dio natječajne
dokumentacije. Izvještajne obrasce je potrebno dostaviti najkasnije do 28. veljače 2021. godine, a sve potrebne obrasce možete pronaći i na web stranici Grada Ogulina.

Iz gradske uprave pozivaju i sve ostale udruge, te neprofitne organizacije koje su u 2020. godini ostvarile pravo na proračunska sredstva Grada temeljem sklopljenih ugovora, sporazuma ili drugih dokumenata, da do 28. veljače 2021. godine, Gradu Ogulinu dostave ispunjen obrazac o potrošnji proračunskih sredstava (PROR-POT), a temeljem članka 15. Pravilnika o izvještavanju u neprofitnom računovodstvu i Registru neprofitnih organizacija (NN broj 31/15, 67/17 i 115/18).
Obrazac o potrošnji proračunskih sredstava (PROR-POT) objavljen je na internetskoj stranici Ministarstva financija, a dostupan je i na web stranici Grada Ogulina. Više detalja možete pronaći putem poveznice https://www.ogulin.hr/poziv-udrugama-i-drugim-neprofitnim-organizacijama-2/ .