Aktualno OG sada Ogulin

Poziv udrugama i ostalim neprofitnim organizacijama – rok je do 28. veljače

Grad-Ogulin-zgrada-2-ist

Grad Ogulin objavio je poziv udrugama koje su u 2020. godini ostvarile pravo na financijsku potporu Grada Ogulina, da dostave Gradu, kao davatelju financijskih sredstava, opisni i financijski izvještaj provedbe tih programa/projekta.
Izvještaji se dostavljaju na propisanim obrascima koji su bili sastavni dio natječajne
dokumentacije. Izvještajne obrasce je potrebno dostaviti najkasnije do 28. veljače 2021. godine, a sve potrebne obrasce možete pronaći i na web stranici Grada Ogulina.

Iz gradske uprave pozivaju i sve ostale udruge, te neprofitne organizacije koje su u 2020. godini ostvarile pravo na proračunska sredstva Grada temeljem sklopljenih ugovora, sporazuma ili drugih dokumenata, da do 28. veljače 2021. godine, Gradu Ogulinu dostave ispunjen obrazac o potrošnji proračunskih sredstava (PROR-POT), a temeljem članka 15. Pravilnika o izvještavanju u neprofitnom računovodstvu i Registru neprofitnih organizacija (NN broj 31/15, 67/17 i 115/18).
Obrazac o potrošnji proračunskih sredstava (PROR-POT) objavljen je na internetskoj stranici Ministarstva financija, a dostupan je i na web stranici Grada Ogulina. Više detalja možete pronaći putem poveznice https://www.ogulin.hr/poziv-udrugama-i-drugim-neprofitnim-organizacijama-2/ .

Facebook Comments

Posljednje objavljeno

29 novih slučajeva u županiji. Ogulin bez novih slučajeva.

OgPortal

Beroš objavio brojke: Imamo 544 novozaraženih, i dalje bilježimo rast novih slučajeva u odnosu na prošli tjedan

OgPortal

Kupila automobil, pa se naknadno iznenadila brojem prijeđenih kilometara

OgPortal

Učenici OTŠ-a izradili klupe i vješalice za gardarobe plesne dvorane Pučkog učilišta

OG Portal

Vatrogasci intervenirali sedam puta

OgPortal

Rizik od hospitalizacije 64 posto veći kod britanske varijante koronavirusa

OgPortal