Aktualno OG sada Ogulin

Oštećena lovačka čeka i hranilica za divljač u Jasenku

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet kaznenih djela, dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac i Ogulin) i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom, jedna s lako ozlijeđenom osobom i jedna s materijalnom štetom.

Krađa novčanika
U Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena je prijava 64-godišnjakinje da joj je jučer nepoznati počinitelj iz otključane kuće na području Mahična-Tuškani otuđio novčanik u kojem su se nalazili dokumenti i novac. Materijalna šteta je više stotina kuna.

Oštećenje lovačke čeke i hranilice za divljač
Jučer je u Policijskoj postaji Ogulin zaprimljena prijava 45-godišnjaka da mu je nepoznati počinitelj u mjestu Jasenak u Ogulinu, u razdoblju od 1. kolovoza 2020. godine do 19. veljače oštetio lovačku čeku i hranilicu za divljač. Materijalna šteta je veća od 14.000 kuna.

Vozač automobila teško ozlijeđen u Slunju
Jučer u 8.40 sati u mjestu Slunjčica u Slunju, na ugibalištu, dogodila se prometna nesreća. Naime, 70-godišnji vozač osobnog automobila karlovačkih registarskih oznaka prilikom parkiranja vozila nije poduzeo mjere kojima se sprječava da vozilo samo krene s mjesta, nakon čega je vozilo krenulo prema naprijed te ga pritom teško ozlijedilo. Vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđeno izvješće.

Smrtno stradala prilikom spaljivanja niskog raslinja
U razdoblju od 23. do 25. veljače, u mjestu Brebornica na području Krnjaka, prilikom spaljivanja niskog raslinja na polju smrtno je stradala 81-godišnjakinja. Nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno izvješće o ovom događaju.