Aktualno OG sada Ogulin

Zaposleno 25 žena koje će skrbiti o 160 starijih osoba

zaželi 2 ist

Danas je  u Gradskoj knjižnici i čitaonici upriličeno  potpisivanje ugovora za asistenta na projektu i za radnice za pomoć i potporu starijim osobama i/ili nemoćnim osobama, a u sklopu projekta Zaželi 2 – Grad Ogulin, koji je vrijedan  2.300.400,00 kuna. Projekt je u 100% iznosu financiran sredstvima Europske unije (85%) i Državnog proračuna RH (15%), a  prijavio  ga je Grad Ogulin. Kao  partneri u projektu sudjeluju Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured u Karlovcu, i Centar za socijalnu skrb Ogulin.

Cilj projekta je zapošljavanje 25 žena na 12 mjeseci  i pružanje potpore za minimalno 160 starijih osoba s područja grada Ogulina. Novim zaposlenicama ugovore o radu je uručio gradonačelnik Dalibor Domitrović, poželjevši im uspješan rad.

Žene započinju sa radom u ponedjeljak, 1. ožujka, 2021. te će već idući tjedan obići sve svoje korisnike. Voditeljica projekta Nataša Zatezalo, koordinatorica Nevena Grba i asistentica Jasmina Benić, dale su  novozaposlenim ženama sve potrebne informacije o projektu i njihovom radu.

 

 

 

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal