Aktualno OG sada Ogulin

Sudar vlaka i automobila -unatoč zabrani i spuštenom braniku vozač automobila nije se zaustavio

vlak udario auto

Zahvljujući čitatelju OGportala, koji nam je poslao fotografije, saznali smo da se danas prije podne u Oštarijama dogodila prometna nesreća, u kojoj su sudjelovali vlak i osobni automobil. Upit o detaljima nesreće poslali smo u Policijsku upravu karlovačku. Dobili smo odgovor u kojem stoji:
“Poštovani, nastavno na Vaš upit obavještavamo Vas da se danas oko 7.30 sati u mjestu Oštarije, na željezničko – cestovnom prijelazu dogodila prometna nesreća. Osobnim automobilom ogulinskih registarskih oznaka upravljao je 54-godišnjak, te se dolaskom do prijelaza ceste preko željezničke pruge, bez obzira na svjetlosne i zvučne signale i spušteni branik za zatvaranje prometa, nije zaustavio uslijed čega je na automobil naletio vlak. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba, već je na vozilima nastupila materijalna šteta. Vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama”.

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal