Aktualno Auto svijet Magazin

Citroën C5 Aircross u posebnoj ponudi i 5 godina jamstva starta s cijenom od 175.900 kuna

Vitroen C5

Citroën je pripremio atraktivnu ponudu financiranja za SUV C5 Aircross s 10.000 kn dodatnog bonusa uz Citroën Financiranje Plus u ožujku 2021. Poklon je za sve fizičke osobe i male tvrtke je 5 godina jamstva, a vrijedi bez obzira na način financiranja…

SUV Citroën C5 Aircross Feel sa 1.2 turbobenzinskim PureTech 130 motorom i ručnim šesterostupanjskim mjenjačem u ponudi je s cijenom od 175.900 kn s 5 godina jamstva. Uključuje opremu kao što je metalik boja, kamera za vožnju unatrag, alu naplatci 18“, navigaciju 3D + DAB radio i dr.

Citroën Financiranje Plus posebna je ponuda financiranja operativnog ili financijskog leasinga uz koju se može iskoristiti dodatni popust od 10.000 kn! Tako je, primjerice, mjesečna rata za ovaj model u opciji operativnog leasinga 1.815 kn + PDV (237 eur).
Tu je i posebna ponuda Citroën Financiranja uz financijski leasing u trajanju do 5 godina sa 2,5% fiksnom kamatom. Tako je primjerice SUV Citroën C5 Aircross Feel PureTech 130 BVM6 u ponudi s mjesečnom ratom od 1.755 kn (229 eur).

Uz to, Citroën C5 Aircross Hybrid dostupan za fizičke osobe od 399 €/mjesečno uz financijski leasing u trajanju do 5 godina sa 2,5% fiksnom kamatom.

Također, sve fizičke i pravne osobe pri kupnji navedenih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën Zauvijek, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke Citroën svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa. (autoportal.hr)

autoportal

Posljednje objavljeno

Ivanina djela inspiracija su i za male i za velike

OgPortal

Borut Pahor privržen cjelovitosti BiH, ništa ne zna o navodnom non paperu

OgPortal

Amerikanci cijepili 75 milijuna ljudi, objavljeno koliko njih je dobilo Covid, a koliko umrlo

OgPortal

Merkel branila izmjenu zakona koji saveznoj vladi daje veće ovlasti u pandemiji

OgPortal

Ericsson Nikola Tesla i IN2 demantiraju Ministarstvo: ‘Nismo radili web stranicu Cijepise‘

OgPortal

Zbog izjava na N1, Kerum pozvan na razgovor u policiju

OgPortal