Aktualno Sport

Kristijan Lovrić – “Da sam napravio hat-rick, napravio bih ovo”

KRISTIJAN LOVRIĆ NAKON RUŠENJA HAJDUKA: ‘MOŽEMO DO KRAJA! DA SAM ZABIO HAT-TRICK, NAPRAVIO BIH OVO…‘
Hajduk se sada okreće prvenstvu, Paolo Tramezzani se ispričao u ime svojih igrača.

Nakon ulaska u polufinale Kupa, javio se heroj današnjeg dvoboja u Velikoj Gorici. Kristijan Lovrić s dva je pogotka, i to kakva, razorio snove Hajduka o trofeju:

– Ovo je velika pobjeda, ali na njoj se ne kanimo zaustaviti. Znamo s kim igramo u polufinalu, ali cijela svlačionica vjeruje da možemo otići do kraja i uzeti trofej pobjednika Kupa. Da sam zabio hat-trick, imao sam namjeru skinuti dres i tako proslaviti, ali nadam se da će biti prilike za to.
– Sretan sam i ponosan jer smo na terenu napravili sve što smo se dogovorili, mnogo bolje nego u utakmici u subotu. Sada je vrijeme da se malo proveselimo, polufinale s Dinamom je još daleko, a u nedjelju imamo prvenstveni ogled s njima, koji je za nas jednako važan.
– Moji igrači su dali sve što su mogli i odigrali dobru utakmicu, ali ništa nam nije išlo kako smo željeli. Ispričavam se u ime njih što smo poraženi, ali život ide dalje, vraćamo se u Split i okrećemo prvenstvu. Nama je svaka utakmica važna, znam što radim i napravili smo pomak u ova dva mjeseca, a vjerujem da ćemo nastaviti u dobrom pravcu i da će doći i bolji rezultati koje Hajduk zaslužuje – rekao je Paolo Tramezzani, trener Bijelih. (sportske.jutarnji.hr)