Aktualno OG sada Ogulin

Jučer počela isplata jednokratne pomoći umirovljenicima, povodom Uskrsa

Gradska uprava 3

Grad Ogulin je temeljem Socijalnog programa Grada Ogulina za 2021. godinu, povodom Uskrsnih blagdana, osigurao sredstva za isplatu jednokratnih naknada umirovljenicima.
Umirovljenici koji žive u samačkom kućanstvu s mirovinom do 2.200,00 kuna u iznosu od 400,00 kuna i dvočlano kućanstvo koje živi samo od jedne mirovine do 2.700,00 kuna, ili od dvije mirovine čiji ukupan iznos ne prelazi 2.700,00 kuna, u iznosu od 500,00 kuna.
Isplata  jednokratne naknade počela se isplaćivati jučer, 22. ožujka, u prostorijama Grada Ogulina, B. Frankopana 11, u dvorišnoj zgradi,  za umirovljenike s prezimenom od slova A do G.
Ispalta se nastavlja danas za umirovljenike od slova H do L, te sutra  od slova LJ do P.
Od slova R do Š dana 25.03.2021. godine isplata će biti u četvrtak, a  od slova T do Ž dana 26.03.2021. godine u petak.

Umirovljenici koji pored mirovine HZMO-a koriste i inozemnu mirovinu, odnosno korisnici invalidske mirovine, a u radnom su odnosu, nemaju pravo na naknadu.

Svima onima koji ostvaruju pravo na uskrsnice, potrebni su slijedeći dokumenti: osobna iskaznica, te OIB korisnika mirovine i njegovog supružnika, potvrda o posljednjem primitku mirovine, kao i ostala dokumentacija po procjeni službene osobe. Naknadu može umjesto umirovljenika podići i druga punoljetna osoba uz navedenu dokumentaciju, te predočenje svoje osobne iskaznice.

Zbog izbjegavanja gužvi iz gradske uprave mole da se naši građani drže rasporeda, a prilikom dolaska pridržavaju uputa o mjerama socijalnog distanciranja uz obvezno nošenje maske i dezinfekcije ruku.

Za sve potrebne informacije građani se mogu obratiti na telefone gradske uprave 047/659-036, 047/532-198 i 047/522-612.

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal