Aktualno Županija

Sjekirom pokušao ubiti sumještanina: Obojica su bila pod značajnim utjecajem alkohola

Osumnjičenik nije uspio u svojem naumu te je čovjeka samo lakše ozlijedio. Incident se dogodio u nedjelju

Policija sumnjiči 51-godišnjaka iz Ozlja da je sjekirom pokušao ubiti svojeg 43-godišnjeg sumještanina, utvrđeno je tako nakon što su u ovom slučaju policijski službenici PP Ozalj proveli kriminalističko istraživanje.

U svojem naumu osumnjičenik nije uspio te je čovjeka samo lakše ozlijedio. Incident se dogodio u nedjelju, a oba sudionika ovog događaja bila su pod značajnim utjecajem alkohola.

  • 51-godišnjaka se sumnjiči da je 21. ožujka u dvorištu na području Ozlja, s namjerom da ga usmrti, sjekirom udario 43-godišnjaka te ga pritom lako ozlijedio. Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su sudionici bili pod utjecajem alkohola i to 51-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,44 g/kg, a 43-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1,20 g/kg – priopćili su jutros iz PU karlovačke.

Osumnjičeni 51-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden u Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, potom će ispitati sudac istrage, koji će odlučivati o mogućim mjerama, odnosno istražnom zatvoru. (jutarnji.hr)