Aktualno OG sada Ogulin

Uspješno proveden projekt Bajkovita zima uz ognjište!

U Ivaninoj kući bajke uspješno je proveden projekt Bajkovita zima uz ognjište! Projekt se provodio uz potporu Ministarstva kulture i medija, a u Godini čitanja. Svojim umijećem pripovijedanja bajki u sklopu projekta predstavile su se pripovjedačice Margareta Peršić iz Zagreba, Sandra Vukoja iz Slavonskog Broda, Nevena Zuber iz Karlovca i naša Ogulinka Sabina Gvozdić s kojom smo proslavili i Svjetski dan pripovijedanja!
Pripovijedanju uživo uz digitalno ognjište prisustvovali su Ribice, Leptirići, Cvjetići i Bubamare, odnosno skupine iz Dječjeg vrtića Bistrac. Budući da je zbog epidemioloških ograničenja broj posjetitelja na programu uživo bio ograničen, u programu Radio Ogulina svakoga dana u 18 sati mogle su se poslušati pripovijedane bajke, dok su videozapisi svih nastupa istoga dana od 17 sati bili dostupni na YouTube kanalu Ivanine kuće bajke zahvaljujući stručnoj pomoći iz lokalnih studija IN foto video & dizajn i 282.
Uz bajkovite priče  pripovjedačica službeno smo ispratili i zimu! Proljeće još nije zasjalo punim sjajem, stoga vas pozivamo da, ako već niste, uživate uz  Bajkovitu zimu uz ognjište u toplini svojih domova.