Aktualno OG sada Ogulin

Ogulinski gimnazijalci u emisiji “Dobro jutro Hrvatska”

gimnaz tv

“Jutros su se u HTV-ovu emisiju “Dobro jutro Hrvatska” iz naše škole uživo (putem Skypea) uključili učenici koji su nedavno osvojili prvo mjesto u Hrvatskoj na online kvizu o poznavanju Hrvatskog sabora. Svoja iskustva podijelile su učenice Hana Turković i Sara Rendulić, kao i mentorica učenica profesorica Ljiljana Gračanin. Učenice su govorile o pripremi za natjecanje, o sadržajima koje su usvojile na satu Politike i gospodarstva, o načinu provedbe i samoj koncepciji kviza kao i o važnosti izlaska na izbore i sudjelovanja u demokratskom odlučivanju. Mentorica je pohvalila učenike i naglasila koliko je ponosna da su u vrlo teškoj epidemiološkoj situaciji upravo oni ponijeli titulu pobjednika te kako su se za kviz marljivo pripremali.
Zahvaljujemo učenicama i mentorici što su na lijep način predstavili svoju školu, ali i svoj grad!”-objavljeno je na stranicama škole.

Dodajmo ovome da po pravilima HRT-a, prema kojima su uživo u javljanju mogle biti samo tri osobe, javljanju uživo  nije nazočio Mislav Borna Marinić, bez čijeg doprinosa uspjeh sigurno ne bi bio ovakav.

Važno je napomenuti i da  se za kviz pripremala i rezervna ekipa u sastavu:  Antonio Tonković, Nina Mrvoš i Melisa Piškur, koji su također zaslužni za ovakav uspjeh naše, ogulinske  škole.

Ljiljana Gračanin napominje da joj je u pripremi puno pomogla i kolegica Ksenija Maravić.

Čestitke svima!

 

 

 

Posljednje objavljeno

MOJA PRIČA Dragica Luketić, predsjednica udruge ‘Radost’ iz Ogulina

OgPortal

Sufinanciranje troškova sterilizacije i kastracije pasa i mačaka

OgPortal

Organizirat će se punktovi za masovno cijepljenje

OgPortal

Greške s platformom Cijepise, Beroš: Isprike svima, sve ćemo još provjeriti

OgPortal

Zaplijenjena dva kilograma amfetamina i tisuću tableta MDMA

OgPortal

Kapsula Crew Dragon s posadom lansirana prema ISS-u

OgPortal