Aktualno OG sada Ogulin

Rok za podnošenje prijava istječe u četvrtak, 01. travnja

Na web stranici Grada Ogulina objavljen je, podsjećamo,  Javni poziv za predlaganje programa javnih potreba iz područja socijalne skrbi, udruga proizašlih iz Domovinskog rata i ostalih udruga od interesa za Grad Ogulin za 2021. godinu. Naime, u gradskom proračunu i ove godine osigurana su sredstava za provedbu projekata, programa i manifestacija zainteresiranih udruga s područja grada Ogulina. Ukupni okvirni iznos planiranih sredstava za projekte koji će se raspodijeliti prijaviteljima koji udovolje uvjetima i kriterijima Poziva, te podnesu najkvalitetnije prijave, iznosi 265.000,00 kn.
Od tog ukupnog iznosa, za udruge iz područja socijalne skrbi, za poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi, osigurano je 15.000,00 kuna. Za projekte, programe ili manifestacije udruga proizašlih iz Domovinskog rata osigurano je 80.000,00 kuna, a za ostale udruge 170.000,00 kuna.

Najmanji ukupni iznos koji se jednoj udruzi može odobriti putem ovog Javnog poziva
je 1.000,00 kuna, a najviši ukupni iznos koji se jednoj udruzi može odobriti putem ovog Javnog poziva je 35.000,00 kuna. Svaka udruga putem ovog Javnog poziva može prijaviti i ugovoriti najviše 4 programa/projekta, za razdoblje provedbe od 1. siječnja 2021. zaključno do 31. prosinca 2021. godine.

Prijave se podnose u pisanom obliku na propisanim obrascima. Prijave je potrebno ispunjavati sukladno Uputama za prijavitelje, koje su objavljene na web stranici Grada Ogulina. Rok za podnošenje prijava istječe u četvrtak, 01. travnja, a sve potrebne informacije možete pronaći na web stranici Grada Ogulina. Formalnu provjeru pristiglih prijava utvrdit će Povjerenstvo za provjeru formalnih uvjeta Javnog poziva sastavljeno od tri člana, koje će imenovati Gradonačelnik Grada Ogulina iz redova službenika Grada Ogulina.

Sve detalje ovog Javnog poziva pročitajte ovdje.