Aktualno Sport

Evo gdje gledati ‘vatrene’ u vrlo važnoj utakmici protiv Ciprana

Izabranici Zlatka Dalića u 2. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru na Rujevici od 18 sati igraju protiv Cipra, a pobjeda je imperativ jer smo već ‘prokockali’ tri boda, a tek smo krenuli…
Nakon bolnog poraza od Slovenije, naše ‘vatrene’ čeka nešto lakši ispit protiv Cipra. No, ne smijemo unaprijed upisati tri boda, sve dok ih na terenu ne osvojimo!
Izabranici Zlatka Dalića u 2. kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru na Rujevici od 18 sati igraju vrlo važnu utakmicu u kojoj je pobjeda imperativ. Jer već smo ‘prokockali’ tri boda u Sloveniji, a pred nama su i utakmice protiv neugodnih Rusa i Slovaka.
No, krenimo redom. Prvo nas očekuju utakmice protiv Cipra i Malte koje jednostavno moramo pobijediti.

Mediji, navijači, milijuni ‘izbornika’ su ‘raspeli’ Zlatka Dalića koji nas je odveo do povijesnog srebra u Rusiji, jer od povijesti se ne živi, a očekivanja od ‘vatrenih’ uvijek su ogromna!

  • Trebamo biti najbolji. To se od nas očekuje. Poraz od Slovenije nas je zabolio. Analizirali smo utakmicu, svjesni smo da nismo bili dovoljni dobri i da zaslužujemo kritike. Pogotovo ja. Moja je ambicija puno veća nego ovakva kakvu smo pokazali. Vjerujem da smo zabili gol u prve dvije šanse da bi se pričalo drugačije. Sutra moramo biti puno aktivniji, ići jedan na jedan. To je ono što možemo i moramo – sumirao je Dalić na pressici uoči Cipra poraz od Slovenaca i što moramo raditi u sljedećim utakmicama ako se želimo plasirati na Svjetsko prvenstvo.
    Sa izbornikom se na pressici pojavio i napadač Mallorce na posudbi u Osasuni, Ante Budimir, koji će sutra krenuti od prve minute budući da nam prema naprijed fali dubine, a izbornik je potvrdio da od prve minute ponovno kreće Šime Vrsaljko.
  • Sutra idemo na tri boda. Nakon poraza od Slovenija to je ono po što idemo. Cipar je kompletna momčad. Bit će gusti, a mi moramo biti organizirani i napraviti prema naprijed koju priliku više – rekao je Budimir kojemu će to biti prva utakmica za hrvatsku reprezentaciju u kojoj će krenuti od prve minute. (24sata.hr)

Evo gdje gledati utakmicu ‘vatrenih’:
Hrvatska – Cipar (Nova, 18 sati)