Aktualno OG sada Ogulin

Slikovnica i bojanka “Šuma legendi” od sada se može kupiti

Slikovnica i bojanka  Učeničke zadruge “Šuma legendi” konačno je prepoznata.
Ogulinska suvenirnica i gift shop „ Moeamoea“   prepoznala je kvalitetu i vrijednost rada učenika učeničke zadruge „Klečka čarolija“, te uvrstila njihov proizvod u prodajni asortiman.

 

Slikovnica je edukativnoga i zabavnoga karaktera, jer na zanimljiv način spaja legende našega
zavičaja u jednu cjelinu i zanimljivu priču. Namijenjena je ciljanim korisnicima , djeci u dobi 8 do 12
godina.
Na 26 stranica formata A5 slikovnim prikazima obrađeno je šest legendi.

Osim likovnih sadržaja koje su izradile  zadrugarke, budućim je korisnicima omogućeno i kreativno izražavanje na za to predviđenim površinama , pa tako mogu crtati svoje viđenje neke od legendi, ili pojedine dijelove sami obojati prema vlastitom doživljaju , riješiti kviz znanja i provjeriti što su naučili o zanimljivostima i legendama Ogulina.
“Smatramo da smo stvorili originalni proizvod koji bi mogao koristiti i široj zajednici, a ne samo Zadruzi i Školi. Ovaj je proizvod dostupan na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku, a možete ga kupiti u lokalnoj suvenirnici po pristupačnoj cijeni. Izvrstan odabir za poklon ili kao suvenir iz Ogulina!
Vjerujemo i da nas Ogulince treba ponekad podsjetiti kakve divne legende i zavičaj imamo, jer nam se često čini da to puno bolje vide oni koji tek povremeno navrate u naš kraj.

Slikovnicu su uz puno truda i ljubavi izradile zadrugarke Veronika Bartolović, Martina Mihaljević i Ivana Neralić, a tekst je lektorirala Blagica Bevanda, prof.
Prijevod na njemački jezik osigurala je Monika Juričić, prof. , a na talijanski jezik Zdenka Trbović Janjanin, prof.”- kaže nam mentorica Jasminka Turina Luketić, prof.
Nadaju se da će osigurati sredstva za promociju ovoga,  vjeruju, jedinstvenoga lokalnog proizvoda .
Brzi pregled ovog proizvoda možete pogledati na poveznici: