Aktualno Županija

Provedena akcija na alkohol -11 vozača isključeno iz prometa

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je jedno kazneno djelo i dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira (Karlovac, Duga Resa).

Jučer u večernjim satima u Karlovcu, policijski službenici utvrdili su da osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg upravlja 47-godišnjak. Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebnu prostoriju policije. Zbog počinjenog prekršaja vozač će biti sankcioniran sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Noću sa 10. na 11. travnja, na području Policijske uprave karlovačke provedena je preventivno-represivna akcija „Nadzor vozača pod utjecajem alkohola ili droga“. U akciji je kontroliran 201 vozač, a njih 11 isključeno je iz prometa zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Najveća koncentracija alkohola izmjerena je kod 48 -godišnjaka iz Karlovca, u iznosu od 2,41 g/kg.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal