Aktualno OG sada Ogulin

Ivanina kuća bajke uključila se u obilježavanje Noći knjige

Ivanina kuća bajke uključila se u obilježavanje Noći knjige.

Povod za ovu manifestaciju je Svjetski dan knjige i autorskih prva koji se obilježava upravo na današnji dan, 23. travnja, a njezin je cilj poticanje kulture čitanja, uvažavanje knjige kao civilizacijskog i kulturnog dosega te poticanje razgovora o statusu i važnosti knjige u suvremenom društvu.

Ovogodišnja tema ove manifestacije je “Ljekovita moć knjige”. I u Ivaninoj kući bajke su  posegnuli za knjigama u njihovoj Bajkovitoj biblioteci kako bismo pružili odgovore na neka zagonetna pitanja koja zahtijevaju intervenciju bajkovitim medikamentima: Kako se izliječiti od vještičje kletve? Koja su čudnovata ljekovita svojstva graška? Čime zaliječiti neobičan slučaj jednog nasmijanog, a drugog rasplakanog oka? Odgovore na ta pitanja, kao i rješenja nekih drugih neobičnih bajkovitih tegoba, možete saznati danas kroz  pet čitaonica koje će danas (od 12, 14, 16, 18 i 20 sati) objavljivati na njihovoj  internetskoj stranici i društvenim mrežama.

Istražite s njima ljekovitu moć bajke! U nastavku je link na prvu objavljenu bajku: https://www.youtube.com/watch?v=TUJ5JIM3zS4&list=PLmmlzQfoQYC-SVx6wfNX3N6Lxlrz4Lg14.