Aktualno OG sada Ogulin

Sufinanciranje troškova sterilizacije i kastracije pasa i mačaka

Grad Ogulin je donio Odluku o sufinanciranju troškova sterilizacije i kastracije pasa i mačaka na području Grada Ogulina.

Odluka se također odnosi i na sufinanciranje mikročipiranja pasa, a donesena je  15. ožujka. Na snagu je stupila  26. ožujka, osmog dana od objave u  Glasniku Karlovačke županije.

Sufinancirat će se troškovi sterilizacije i kastracije za najviše 2 psa i 2 mačke po vlasniku u iznosima od 300,00 kuna za sterilizaciju ženke psa, 200,00 kuna za kastraciju mužjaka psa, 150,00 kuna za sterilizaciju ženke mačke, 100,00 kuna za kastraciju mužjaka mačke i 50,00 kuna za evidentiranje (mikročipiranje) psa ili kuje. Preostali iznos do punog iznosa troška za pruženu uslugu podmiruje vlasnik životinje.
Pozivamo sve naše sugrađane, vlasnike pasa i mačaka da iskoriste pravo na sufinanciranje troškova i time smanjimo broj napuštenih životinja.
Zahtjev za odobrenje sufinanciranja podnosi se Gradu Ogulinu na obrascu koji je dostupan na službenoj web stranici Grada.

Ugovor o sufinanciranju troškova sterilizacija i kastracija pasa i mačaka, sa Gradom su potpisali Specijalistička veterinarska praksa  za male životinje PETVET i Veterinarska ambulanta Ogulin d.o.o Za sve upute i detalje javite  se osobno na adresu Veterinarske ambulante, Pešćenica 8 i putem telefona 531-973, ili na adresu PETVET-a, Stara cesta 30, na broj telefona 295-939.