Aktualno OG sada Ogulin

SDP predstavio kandidate za župana i njegovu zamjenicu

Službeno predstavljanje kandidata SDP-a za župana i zamjenicu župana Karlovačke županije, održano je u Ogulinu. U uvodnoj riječi kandidat za župana Sjepan Mikulandrić iz Ozlja, naglasio je da je Karlovačka županija troma i neučinkovita. Ljudi čine promjene, kazao je, dodavši da ih ima na svim razinama, ali su mnogi sputavani. Cilj mu je veće zapošljavanje i bolji standard građana. Evo što je rekao Stjepan Mikulandrić:

Kandidatkinja za njegovu zamjenicu je Ogulinka Ivana Salopek Šumonja, koja trenutno obnaša dužnost zamjenice gradonačelnika grada Ogulina. U svom obraćanju nazočnima osvrnula se, među ostalim, na županijske projekte 407 za 047. “To je zapravo kompilacija projekata jedinica lokalne samouprave, jer županija nema svojih ideja. Baš me zanima i voljela bih vidjeti koji su to projekti za koje je županija dala za Ogulin čak 1,3 milijarde kuna”- naglasila je Ivana Salopek Šumonja. Posebno se  osvrnula na stanje u zdravstvu i dugovanja bolnica:

Nakon predstavljanja u Ogulinu, kandidati su, u pratnji gradonačelnika Ogulina i njegova zamjenika, Dalibora Domitrovića i Daniela Vukelje, održali sastanak s kandidatima za Općinsko vijeća Josipdola i kandidatom za načelnika ove općine Alenom Žanićem.