Aktualno OG sada Ogulin

SDP predstavio kandidate za župana i njegovu zamjenicu

Službeno predstavljanje kandidata SDP-a za župana i zamjenicu župana Karlovačke županije, održano je u Ogulinu. U uvodnoj riječi kandidat za župana Sjepan Mikulandrić iz Ozlja, naglasio je da je Karlovačka županija troma i neučinkovita. Ljudi čine promjene, kazao je, dodavši da ih ima na svim razinama, ali su mnogi sputavani. Cilj mu je veće zapošljavanje i bolji standard građana. Evo što je rekao Stjepan Mikulandrić:

Kandidatkinja za njegovu zamjenicu je Ogulinka Ivana Salopek Šumonja, koja trenutno obnaša dužnost zamjenice gradonačelnika grada Ogulina. U svom obraćanju nazočnima osvrnula se, među ostalim, na županijske projekte 407 za 047. “To je zapravo kompilacija projekata jedinica lokalne samouprave, jer županija nema svojih ideja. Baš me zanima i voljela bih vidjeti koji su to projekti za koje je županija dala za Ogulin čak 1,3 milijarde kuna”- naglasila je Ivana Salopek Šumonja. Posebno se  osvrnula na stanje u zdravstvu i dugovanja bolnica:

Nakon predstavljanja u Ogulinu, kandidati su, u pratnji gradonačelnika Ogulina i njegova zamjenika, Dalibora Domitrovića i Daniela Vukelje, održali sastanak s kandidatima za Općinsko vijeća Josipdola i kandidatom za načelnika ove općine Alenom Žanićem.

 

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal