Aktualno Županija

Krađa s gradilišta i prometna s teško ozlijeđenom osobom

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirana su tri kaznena djela i tri prometne nesreće od kojih je jedna s teže ozlijeđenom osobom i dvije s materijalnom štetom. Od događaja izdvajamo sljedeće:

Krađa s gradilišta
Jučer je u Policijskoj postaji Duga Resa zaprimljena prijava 33-godišnjakinje da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 23. do 26. travnja s gradilišta trgovačkog društva na području općine Barilović otuđio metalne stupove. Materijalna šteta je veća od 9000 kuna.

U prometnoj nesreći na autocesti A1 teško ozlijeđen putnik
Jučer u 8.30 sati u Netretiću, na autocesti A1, dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka upravljao je 49-godišnjak i nije se vozilom kretao sredinom obilježene prometne trake uslijed čega je vozilom skrenuo van kolnika i udario u središnju zaštitnu ogradu, nakon toga se vozilo nastavilo nekontrolirano kretati te ponovo udarilo u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći 65-godišnji putnik je teško ozlijeđen. Protiv 49-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđena kaznena prijava.