Aktualno OG sada Ogulin

Siniša Ljubojević predao kandidaturu za zamjenika gradonačelnika Ogulina

Uz skupljenih više od 200 potpisa kandidat DSS-a za zamjenika gradonačelnika Grada Ogulina, Siniša Ljubojević, predao je kandidaturu u nadležnom Gradskom izbornom povjerenstvu, navodi se u priopćenju DSS-a, koji očekuje pobjedu svog kandidata, koji je najavio i predaju svoje liste kandidata za Gradsko vijeće Grada Ogulina.

U objavi o predaji kandidature Siniša Ljubojević, među ostalim, navodi da se kandidirao  za zamjenika gradonačelnika Grada Ogulina kao predstavnik srpske nacionalne manjine. Učešće u lokalnoj politici Ogulina ima od 2008.godine kad je postao gradski vijećnik.

“Današnja kandidatura za zamjenika gradonačelnika za mene je i emotivni trenutak jer sam bio prvi zamjenik gradonačelnika Ogulina kao predstavnik Srba od 2009.-2013. godine” – kaže on, te napominje da je tada sa sa manje iskustva zajedno sa prijateljima radio na onome što imamo danas, a tada nismo imali, međunacionalne odnose građana Ogulina na zavidnoj razini.

Želi doprinijeti razvoju Ogulina, svih gradskih sela i naselja, želi da djeca i dalje imaju sve mogućnosti koje danas imaju u školama i izvan nje. Kao zamjenik župana od 2013.-2017. i predsjednik SKD Prosvjeta 2017-2018.g. uvidio je, navodi,  još više mogućnosti za razvoj zajednice.

“Ulazim u ovu kampanju sa časnim namjerama i punog srca, te pozivam sve političke aktere na fer i korektnu političku kampanju”- kaže se, među ostalim, u priopćenju.