Aktualno OG sada Ogulin

Kandidaturu predali i SDSS-ovi kandidati

Jučer je u poslijepodnevnim satima Neven Vujnović, u pratnji zamjenika gradonačelnika Ogulina Nevena Ivoševića, predao  kandidaturu za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina iz redova srpskog naroda kao i listu kandidata za izbor članova gradskog vijeća grada Ogulina. Uz kandidaturu je predan daleko veći broj potpisa od potrebnih 150 te se zahvaljuju svima koji su podržali njihove  kandidate, kao i svima koji nisu imali priliku potpisati zbog ograničenog trajanja prikupljanja i teške epidemiološke situacije a imali su namjeru isto učiniti.

“Neven Vujnović aktualni je predsjednik gradske organizacije SDSS-a, član izvršnog odbora SDSS-a Karlovačke županije i član Glavnog odbora SDSS-a. Vujnović je dugogodišnji vijećnik u gradskom vijeću Ogulina a aktivan je i kroz rad Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulina i Karlovačke županije te Srpskog kulturnog društva Prosvjeta. Uz mnogobrojne realizirane projekte u proteklom periodu, Neven Vujnović se posebno istaknuo prilikom izrade i prijave projekta Zaželi 2 – Grad Ogulin kao i drugih projekata u cilju razvoja našeg grada. Sadašnji zamjenik gradonačelnika Neven Ivošević pruža punu podršku novom kandidatu te će ostati politički aktivan u cilju razvoja našeg grada.

Predsjednik županijske organizacije SDSS-a Dejan Mihajlović predao je županijskom izbornom povjerenstvu kandidaturu za zamjenika župana Karlovačke županije uz prikupljenih gotovo hiljadu potpisa te listu kandidata za županijsku skupštinu Karlovačke županije. Dejan Mihajlović, po zanimanju diplomirani inženjer prometa, aktualni je načelnik općine Krnjak, potpredsjednik SDSS-a, član Glavnog odbora SKD Prosvjeta te je istaknuti član srpske zajednice Karlovačke županije. Županijskom izbornom povjerenstvu Dejan Mihajlović je predao i listu kandidata SDSS-a za županijsku skupštinu gdje SDSS izlazi samostalno.
Nadamo se da će nam birači ukazati povjerenje na izborima 16. 5.2021. godine te omogućiti nastavak realizacije postojećih i prijavu novih projekata i aktivnosti na dobrobit svih”- navodi se u priopćenju.