Aktualno OG sada Ogulin

I ogulinski privatni iznajmljivači se mogu prijaviti za cijepljenje – prijave traju danas i sutra

Na listu prioritetnih skupina za cijepljenje protiv bolesti COVID-19 uvršteni su i turistički djelatnici, a među njima su privatni iznajmljivači.

Iz Turističke zajednice grada Ogulina pozivaju sve privatne iznajmljivače s područja grada Ogulina, zainteresirane za cijepljenje, da im se jave danas tijekom dana te najkasnije sutra, 5. svibnja.

Interes možete iskazati putem slijedećih e-mail adresa:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Prikupljeni podatci bit će proslijeđeni županijskoj Turističkoj zajednici, te županijskom Zavodu za javno zdravstvo. Potom će biti izrađen plan cijepljenja, a cijepljenje će biti organizirano na punktovima za masovno cijepljenje ili na neki drugi odgovarajući način. Termini cijepljenja ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo, te lokalni i područni Zavodi za javno zdravstvo. Mogućnost odabira određene vrste cjepiva će ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Cijepljenje je dobrovoljno i ovaj put se odnosi samo na privatne iznajmljivače – poručili su iz Turističke zajednice grada Ogulina.