Aktualno OG sada Ogulin

I ogulinski privatni iznajmljivači se mogu prijaviti za cijepljenje – prijave traju danas i sutra

Na listu prioritetnih skupina za cijepljenje protiv bolesti COVID-19 uvršteni su i turistički djelatnici, a među njima su privatni iznajmljivači.

Iz Turističke zajednice grada Ogulina pozivaju sve privatne iznajmljivače s područja grada Ogulina, zainteresirane za cijepljenje, da im se jave danas tijekom dana te najkasnije sutra, 5. svibnja.

Interes možete iskazati putem slijedećih e-mail adresa:
[email protected]
[email protected]
[email protected]

Prikupljeni podatci bit će proslijeđeni županijskoj Turističkoj zajednici, te županijskom Zavodu za javno zdravstvo. Potom će biti izrađen plan cijepljenja, a cijepljenje će biti organizirano na punktovima za masovno cijepljenje ili na neki drugi odgovarajući način. Termini cijepljenja ovisit će isključivo o prioritetima koje određuje Hrvatski zavod za javno zdravstvo, te lokalni i područni Zavodi za javno zdravstvo. Mogućnost odabira određene vrste cjepiva će ovisiti o dostupnosti cjepiva na određenoj lokaciji u trenutku cijepljenja.

Cijepljenje je dobrovoljno i ovaj put se odnosi samo na privatne iznajmljivače – poručili su iz Turističke zajednice grada Ogulina.

Posljednje objavljeno

Odlični rezultati učenika na Festivalu matematike

OgPortal

Odobrena sredstva za projekt “Odrastimo sretni”

OgPortal

Zbog radova nova regulacija prometa na Baniji iduća tri mjeseca: Zatvoren dio Vrazove, smiju stanari, hitne službe i izvođač radova

OgPortal

Prekid vatre u Afganistanu: Ubijeno najmanje 11 civila

OgPortal

Novi mobilni rendgen za vozila na Bajakovu

OgPortal

Za Ogulinski festival bajke dobivena potpora od 100 tisuća kuna

OgPortal